Ada apa dengan Citta?
Nope, not a typo. I did not mean to type Cinta. It is Citta. The name of a mall in Ara Damansara area, en route to Subang airport. Been there several times with friends to hang out, to discuss and to taste great food.

So, ada apa dengan Citta? Ada macam-macam...

Ada PappaRich. 

Once Hemy, Mas and I met, kengkonon to discuss about our coming Fantastic 40 which I mentioned in my previous post. Kengkonon sebab, bincangnya secoet je, cerita benda lain yang banyak.

Chicken rice

Dry curry mee

Mee goreng mamak (kot?). Kalau nampak yang tak de sayur ni, tau la siapa punya. Tak lain tak bukan, Hemy.

Otak-otak

Ntah apa ke nama, roti nan kot?

The drinks.


Dessert

We have also dined at Meatworks.

Soup

Shake

Watermelon and carrot juice

Sauteed mushroom

Steak sebelum dan selepas.


Pasta



Onion rings

Roast chicken

There's also Bubba Gump. Oh btw, I love the movie Forrest Gump.



The place specializes in shrimps thus tak sah la kalau tak makan shrimps. So we had pasta with shrimps.




 The drink that I had.


Chawan pun ada.
The noodles. See in the background, nak makan pun sempat check FB notifications.

As usual, kalau Mas ada, jari jemari comel yang buat peace sign ni mesti ada.:)

Fried rice

Menu yang ringan-ringan pun ada such as keropok lekor, pisang rebus, tauhu bakar.



Cucur udang with peanut sauce.


Rojak buah

ABC.

Those with sweet tooth, ada Tutti Frutti.

Lepas makan, konfem senyum manis macam kitorang.


And Wondermilk.

The range of mouth-watering cupcakes at Wondermilk.




Once, while in Chawan, Hemy bought these cupcakes from Wondermilk and we had it in Chawan. Suka-suka hati. Well, what to do, Chawan tak de kek cawan...ha ha...


Jauh cinta with Citta yet? Sesuai la kalau nak plan for berbuka puasa. Several choices to choose from. Selamat berbuka puasa and don't forget, berhenti sebelum kenyang.:)

Genres: , | edit post
Reactions: 
2 Responses
  1. Giler banyak kau makan kat situ. Anyway, aku ingatkan kat situ tak de mende. Sebab dari jalan, nampak macam tak canggih. Rupanya..sedap makan. Kompem kena datang ni.


  2. Ha ha... bukan sehari punya makan tu, berhari-hari. Tapi ok la pegi situ. Kalau takat nak makan, quite comfortable. Sebab tak ramai sgt orang, parking pun senang. Tak tau la kalau weekends, yg aku pergi tu weekdays. Kalau nak shopping, not much. And besides outlets yg aku cerita tu, ada Chilis, Subway. Wahh... aku dah boleh jadi duta Citta Mall.